Олена Кравець повернулася до України та знайшла нову роботу

Скріншот відео
Фото: пресс-служба телеканалу

У суботу відбулася прем'єра авторського проєкту «Тихий вечір з Оленою Кравець»

Зірка студії «Квартал 95» Олена Кравець, котра з початком повномасштабного вторгнення знайшла тимчасовий прихисток за кордоном, повернулася до України та знайшла нову роботу: стала ведучою на телеканалі ДОМ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elena Kravets (@lennykravets)

У суботу відбулася прем'єра авторського проєкту акторки «Тихий вечір з Оленою Кравець». Гостями першого випуску стали: міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, американський комік Девід Леттерман (по Skype), волонтер і ведучий Денис Христов та співак Сергій Бабкін

В ефірі програми Олена Кравець розповіла, як її молодший син визначив причини російської агресії. Зворушливими спогадами зірка поділилась у розмові з міністром закордонним справ України Дмитром Кулебою. У розмові з Дмитром Кулебою про його дітей, і те, як вони адаптувалися до війни, Олена Кравець пригадала власні розмови з дітьми на початку війни.

«Я намагалась якось це їм повідомити. Я не знала, чи можна і як про це говорити, чи не травмує це їхню психіку. Тоді вирішила якось підбирати речення, слова. Діти знали, що йде війна. Так, вони, можливо, не встигли перелякатись, бо чоловік нас одразу вивіз. І потім вже, коли ми приїхали на Захід України, син мій, Ваня, якому тоді ще п’ять років було, каже: «Мамо, а росіяни напали на нас, тому що їм дуже не подобається, що ми класно живемо?». Я відповіла, напевно так теж можна сказати. «Ну, так могли б спитати, як ми це робимо. І все…» І така, знаєте, це істина. Я там розревілася, щоб він не бачив. А потім я і сльози перестала приховувати», – розповіла Олена Кравець.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: