Телеведуча Ольга Фреймут втекла за кордон не тільки з дітьми, а й з чоловіком

фото з відкритих джерел

Телеведуча заявляла в інтерв’ю, що знаходиться за кордоном з двома дітьми

Колега телеведучої Ольги Фреймут – Слава Соломка розповів, що та втекла від війни за кордон не лише з двома дітьми, а ще й з чоловіком. Про це повідомляє сайт Viva.

Про це Слава Соломка розповів зі сцени під час благодійного заходу переможниці «Танців з зірками» Ілони Гвоздьової, яка вже вкорте влаштовує зустрічі свого клубу Ukrainian Women Unity (UWU) з метою допомоги українцям, які постраждали від війни.

Висловлюючи подяку жінкам, які відвідали благодійний захід, ведучий згадав про зірок українського шоу-бізнесу, котрі нині знаходяться за кордоном. Слава Соломка обмовився про те, що відома телеведуча і колишній головний «ревізор» країни Ольга Фреймут виїхала з України разом із чоловіком Володимиром Локотко.

Раніше Ольга Фреймут розповідала в інтерв’ю, що в лютому 2022 року на святкування свого 40-річчя вона полетіла в Прованс з двома дітьми – сином Валерієм і донькою Євдокією, а чоловік залишився у Києві.

«Мені цього року виповнилося 40, і я, Валерій та Євдокія відлетіли до Провансу святкувати мій день народження, чоловік залишився у Києві, – розповідає Ольга. – Я не могла подумати, що мої передчуття виправдаються. Я відчувала, що буде війна, бо Валерій та Євдокія ходили до міжнародної школи PSI. І коли всіх дипломатів, іноземців почали вночі виселяти з України, коли мої друзі-іноземці сказали мені, що їх попросили терміново зібрати речі та виїхати за кордон, я зрозуміла, що якесь лихо має статися. Тому, коли їхала за кордон із дітьми, взяла із собою коробочку з коштовностями та їхні документи. Їхали ми 15 лютого. Із Франції ми вирішили поїхати до Лондона, бо тут у нас родичі, Злата моя – громадянка Британії, ми отримали тут тимчасове резидентство. Ми не подавалися на біженців, я не отримую допомоги від країни, але я можу працювати тут».

Скоріш за все, нічого кримінального в тому, що Локотко зміг виїхати з України, немає. Колишній генеральний директор Нового каналу, який залишив свою посаду у березні 2019 року, ймовірно до цього часу має російське громадянство. Локотко вчився в одному з московських вишів. Також він є випускником Школи телебачення «Останкіно». Володимир почав свою кар'єру в Україні в 2006 році. До цього працював у Москві, зокрема, в компанії «Газпром Медіа». Однак незрозуміло, чому Фреймут подає неправдиву інформацію про чоловіка.

«Главком» писав, що Ольга Фреймут проживає в Лондоні і працює в газеті Sunday Express – пише щотижневу колонку про Україну. Старша донька ведучої, Злата Мітчелл, живе і навчається в Америці.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: