Олександр Роднянський прокоментував новину про свій арешт у Москві

Фото: соцмережі

 

Один з судів Москви заочно заарештував кінопродюсера

Російські ЗМІ радісно повідомляють, що один з судів Москви заочно заарештував кінопродюсера, режисера Олександра Роднянського за «неправдивої» інформації про дії збройних сил Росії.

«Басманним судом задоволено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою заочно щодо Роднянського за звинуваченням у розповсюдженні явно неправдивої інформації про використання збройних сил Російської Федерації (ст. 207.3 КК РФ)», – йдеться в повідомленні.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Роднянский (@alexander.rodnyansky)

«Мене та одного з найкращих російських драматургів та режисерів Івана Вирипаєва заарештували за те, що ми говорили правду про війну. Називали все своїми словами. А не брехливими бюрократичними конструкціями. Війну – війною. Військові злочини – військовими злочинами. Агресію Росії – агресією Росії. Жодних СВО, «напади НАТО», «порятунку росіян»… Писати та говорити я продовжу і в майбутньому… І ніякий Басманний суд мені завадити не зможе. Мовчати за часів, коли підлий та брехливий режим веде криваву агресію на території моєї рідної України – не можна», – прокоментував продюсер новину у своїх соцмережах.

Читайте також: Скандал зі співачкою, яка представляла Польщу на Євробаченні: її брат підтримує Росію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: