Роналду за непристойний жест загрожує арешт та депортація із Саудівської Аравії

фото з відкритих джерел

Футболіст схопився за пах, коли з трибун вигукнули ім'я його суперника Ліонеля Мессі

Футболіста Кріштіану Роналду, який грає за клуб «Ан-Наср», закликали заарештувати та депортувати із Саудівської Аравії за непристойний жест на адресу вболівальників: футболіст схопився за пах, коли з трибун вигукнули ім'я його суперника Ліонеля Мессі. Це сталося після того, як клуб Роналду програв своєму прямому конкуренту за чемпіонський титул із рахунком 0:2.

З пропозицією покарати Роналду до уряду країни звернувся професор міжнародного права та адвокат Нуф Бінт Ахмед, заявивши в соцмережах, що подібна поведінка вважається непристойною і передбачає арешт і депортацію у разі, якщо неприйнятний вчинок зробив іноземець.

«Я не стежу за спортом. Навіть якщо Кріштіану спровокували, його поведінка є злочином. Публічно вчинений непристойний вчинок є одним із злочинів, караних арештом і депортацією, якщо він скоєний іноземцем. Ми подамо петицію до прокуратури з цього приводу», – заявив адвокат.

У клубі «Ан-Наср» жест Роналду пояснили тим, що футболіст отримав «чутливу» травму в районі паху під час зіткнення зі своїм противником.

Нагадаємо, португальський футболіст підписав контракт із клубом «Ан-Наср» наприкінці 2022 року. У клубі гонорар Роналду складає близько 200 млн. євро за сезон. У Саудівській Аравії також пішли назустріч футболісту і дозволили йому жити разом із його коханою Джорджіною Родрігес, незважаючи на місцеві закони, що неодруженим парам селитися разом заборонено.

Читайте також: 25-річний соліст популярної групи скоїв самогубство

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: