Кондратюк розкритикував мирову угоду Козловського та звинуватив його у брехні

Козловський (праворуч) запропонував Кондратюку мирову угоду
колаж: 24 канал

Кондратюк назвав свого колишнього підопічного «давно глухою зіркою»

Експродюсер Віталія Козловського Ігор Кондратюк відреагував на пропозицію співака припинити багаторічну ворожнечу, уклавши мирову угоду.

Продюсер дав зрозуміти артисту, що не збирається йти на поступки заради вирішення їхнього конфлікту, адже, за його словами, їхнє питання вже давно урегульовано судами.

Кондратюк відреагував на звернення Козловського
Кондратюк відреагував на звернення Козловського
фото: скріншот

«Що за маячню ти пишеш? «Кейс»... Питання твоєї неетичної, зухвалої, протизаконної поведінки порушника авторських прав давно врегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, поводився неадекватно і не хотів сприймати прохань, зауважень чи пересторог від нашої сторони. Повторюю: питання давно врегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману», – написав Кондратюк під постом Козловського.

Також шоумен назвав свого колишнього підопічного «давно глухою зіркою».

Раніше Козловський публічно звернувся до експродюсера Ігоря Кондратюка та запропонував йому мирову угоду.

«В моїй пропозиції мирова складається з таких кроків: 1) зустріч і домовленість; 2) сплата згідно з рішеннями суду декількома (3-4) платежами впродовж двох років з урахуванням сьогоднішніх обставин в країні; 3) вирішення питання щодо подальшого придбання прав на окремі пісні зі старого репертуару; 4) ми тиснемо один одному руки, вважаємо цей конфлікт вичерпаним і не повертаємось до нього ніколи більше. Моя пропозиція – давайте зустрічатись, говорити, підписувати мирову і припиняти цю ворожнечу. Давайте створимо кейс правового і етичного врегулювання питання авторських прав. Давайте будемо прикладом гідного і людяного завершення співпраці, яке можливе між артистом і продюсером. А не уособленням ганебного срачу», – додав Козловський.

Нагадаємо, український співак Віталій Козловський прокоментував, як і чому його колишній продюсер Ігор Кондратюк забирає у нього зарплату військового.

На своїй сторінці у Facebook виконавець пояснив, що щомісяця з його зарплатні стягується певний відсоток коштів на погашення виконавчих повноважень. Зокрема, гроші переказуються на користь Ігоря Кондратюка, а також в держбюджет на погашення штрафу. Козловський пояснив, що половина його зарплати після всіх відрахувань залишається.

До слова, український продюсер Ігор Кондратюк звинуватив свого колишнього підопічного, українського артиста Віталія Козловського, у неправдивості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: