Олег Винник хоче повернутись до України? Блогер розповів про «відбілювання» співака

На думку блогера, Винник намагається повернутись до України через те, що за кордоном нікому не потрібен
фото з відкритих джерел

Беспалов розповів про «примітивні інструменти», які використовує співак

Український співак Олег Винник після повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини нібито на лікування, однак в майбутньому може готуватися до повернення в Україну. Про це повідомляє блогер Богдан Беспалов на своєму каналі у YouTube.

За його словами, останнім часом відбувається кампанія з «відбілювання» Олега Винника. Беспалов зазначив, що замість того, щоб «піти у забуття» через те, що людина «закопала свою кар'єру», ведеться робота з можливого подальшого повернення співака.

«Включаються дуже примітивні інструменти. Якщо зафакапився, косимо під дурня, удаємо, що там винні якісь треті особи. Тобто вони виконують функцію зливного бачка, на який повинні звернути глядачі та виплеснути свої емоції не на Винника, а на цей зливний бачок», – пояснює Беспалов.

Як приклад блогер навів розповідь про те, що Винник став жертвою волонтерів-шахраїв, які присвоїли чималу суму допомоги від співака. Беспалов розповів, що це демонструє, що співак робить добрі речі, а його добротою нібито скористалися.

Блогер наголосив, що сам Винник про себе говорити не може, тому робить це через друзів, які допомагають йому «відбілитися».

«У чому важливість нашого контенту? Фіксувати ці повернення в інформаційний простір запроданців, зрадників і мовчунів. Тому що вже намагаються», – підкреслив Богдан Беспалов.

Він додав, що такі особи намагаються повернутись через розуміння того, що за кордоном вони нікому не потрібні.

Нагадаємо, Винник з початку повномасштабного російського вторгнення миттєво зник з інформаційного простору. Він дуже рідко фігурував у соціальних мережах та лише кілька разів висловлювався про Україну. Нещодавно артист дав інтерв'ю, в якому повідав, про що шкодує найбільше  та чому переїхав до Німеччини.

Читайте також: «Ми тобі голову відстрелимо». Петро Мага розповів, як погрожували Виннику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: