Співак Ivan Navi, який нещодавно розповів про таємне одруження, уперше показав первістка

Раніше артист зазначав, що не хоче активно висвітлювати особисте життя
фото: Ivan NAVI / Facebook

У серпні пара вперше стала батьками – у них народився син, якому дали рідкісне ім'я Дарій

Популярний український співак Ivan Navi (Іван Сяркевич) уперше поділився світлинами новонародженого сина. Він опублікував фото у соцмережах.

Ivan Navi з дружиною потішив шанувальників радісною звісткою про хрестини сина та показав декілька сімейних світлин. У серпні пара вперше стала батьками – у них народився син, якому дали рідкісне ім'я Дарій.

Ivan Navi з сімʼєю
Ivan Navi з сімʼєю
фото: Ivan NAVI / Facebook

Нещодавно співак зізнався, що більше не холостяк. Він одружився з дівчиною на ім'я Романія. За фахом вона хірург-стоматолог. У мережі зазначають, що кохана співака працює стоматологом у сімейній клініці у Дрогобичі. Її батьком є ​​колишній заступник Міністра охорони здоров'я Роман Ілик.

За словами Івана, разом з Романією він уже дуже давно. Артист зробив коханій пропозицію вдома у день народження його батька. Що стосується весілля, то вони зробили скромну церемонію, на якій були присутні лише рідні.

«Казкового освідчення не було. Все було якось банально. У мене вдома. На дні народження мого батька. Я освідчився їй. І все далі полетіло, все як в тумані. Справили невеличке весілля на 18 осіб, лише найближчі родичі. Навіть друзів не було», – розповів виконавець.

Також співак додав, що у момент народження первістка був присутній на пологах: «Це неймовірні емоції, коли тобі маленького привозять до палати. Ставлять тобі на груди, це тепло, коли він кричить. У мене просто, я лежу, тремчу, у мене сльози починають текти градом. Я дуже люблю історичні фільми. Колись був король Дарій і чому мені це ім'я настільки впало в душу. І Рома каже: «Мені теж подобається».

Співак Ivan Navi, який нещодавно розповів про таємне одруження, уперше показав первістка фото 1
Співак Ivan Navi, який нещодавно розповів про таємне одруження, уперше показав первістка фото 2

До слова, Ivan Navi родом зі Львова, але зараз живе та будує кар'єру у Києві.

Раніше повідомлялося, що Іvan Navi вперше став батьком.

Читайте також: Футболіст Зінченко вдруге став батьком: зворушливі фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: