Олег Скрипка після скандальних заяв про жінок поскаржився на скасування концертів

Скрипка говорив, що фемінізм «зупиняє популяцію людей» і що красиві жінки «самі винні» у насильстві та агресії чоловіків
фото з відкритих джерел

Артист звернувся до українців по допомогу

Лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка після кількох скандальних заяв про жінок, фемінізм та ЛГБТ потрапив під хвилю критики. Він назвав це «інформаційними атаками» та попросив про підтримку. Музикант опублікував нове відео, у якому звернувся до шанувальників та попросив у них допомоги. Співак поскаржився на ворожий «інформаційний фронт».

Артист розповів, що він та багато інших відомих українців перебувають під «потужними інформаційними атаками».

«Створюється контент, беруться інтерв'ю, інтерпретуються, ставляться акценти й, на жаль, це працює. За кордоном створюється мій імідж як фашиста, екстреміста, терориста. І на рівні мерій, західних країн, міст скасовуються мої концерти. В Україні абсолютно інші акценти виставляються: що я колаборант, ненавиджу природу, жінок, світ», – заявив Скрипка.

Співак поскаржився, що через все це не відбуваються концерти гурту, де збираються кошти для військових, дітей, переселенців.

«Але найстрашніше, що знищується консолідація українського суспільства. І тому, друзі ми з Вами, сотні років тому, втратили таким чином незалежність тому, що «попрацювали» тоді над образом Мазепи у свій час москалі, потім працювали антипропагандисти проти Шухевича, Бандери, Петлюри, Махно та інших наших діячів», – додав музикант.

Артист закликав вмикати критичний розум, консолідуватися та допомагати одне одному й не вестися на інформаційну зброю.

Скрипка вже відповідав на критику та запевняв, що любить жінок та шанує їх, бо це в базі козацького виховання. Та додавав, що жінки воюють, працюють на підприємствах та є найкращими менеджерами в шоубізнесі.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка зробив скандальну заяву, порівнявши французьких жінок з українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Артист наголосив, що батьки повинні виховувати дівчат господинями та вчити їх поважати чоловіків.

Пізніше Скрипка заявив, що фемінізм та ЛГБТ впливають на рівень популяції. Він додав, що не проти представників та представниць цих спільнот, але сам виступає «за здорове суспільство».

У черговому інтерв'ю Олег Скрипка заявив, що чоловіки не захищені законом. Він також сказав, що красиві жінки «хамовито та холодно» поводяться з чоловіками та через це начебто стають жертвами насильства.

Читайте також: «У світі, де править колективна Антоніна, місце чоловіка – у гробу». Мухарський написав обурливий пост про жінок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: