Лідер Latexfauna розповів, як знімали найвідвертіший кліп в історії українського шоубізу

Для кліпу шукали дівчину з довгими ногами
фото: скріншот

Дмитро Зєзюлін пив горілку, аби не нервувати на зйомці кліпу

Ідея скандального кліпу на пісню «Масандра» належала його режисеру – ізраїльському кліпмейкеру Інді Хаіту, а інші учасники гурту її підтримали. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів лідер гурту Latexfauna Дмитро Зєзюлін.

За словами артиста, для відеороботи спеціально проводили кастинг, щоб знайти дівчину з довгими ногами.

«Проводився кастинг і кастингові агенції були залучені до пошуків потрібної акторки. Вимогою були ну дуже-дуже довгі ноги. І у цієї дівчини насправді дуже довгі ноги. Якби довжина ніг була стандартною, то у кадрі ноги могли б здатися закороткими і вона могла би бути схожою на дівчинку. І це би вже скидалося на педофілію. Тому треба було саме довгоногу дівчину», – розповів Зезюлін.

На головну роль взяли 18-річну дівчину Лізу. Їй до початку зйомок не розказали усіх подробиць. Режисер розповідав усе на першій репетиції, на що дівчина погодилася.

Зелюзін не розповів скільки заробила дівчина: «Це комерційний проєкт. На ньому заробили всі учасники. Акторка й поготів. Розповідати, скільки саме вона заробила – неетично. Але вона точно залишилася задоволеною».

Зйомки кліпу відбулися ще на початку літа. Дмитро розповів, що потрібно було вивчити всі рухи, бо все знімалося одним дублем. За його словами, на налаштування світла пішло п’ять годин. Знімали на плівку, тому було всього шість дублів на зйомки. Загалом знімальний процес тривав два дні, але активної роботи було годин шість.

«Перші кілька дублів були поганими і я був дерев’яний, бо нервував. Тоді я сказав режисеру: «Слухай, треба послати продюсера по горілку». Продюсер сходив по «чекушку», я її вдавив і наступні дублі мені вдавалися все краще і краще. Моя партнерка нічого не вживала, вона давно працює в моделінгу. І не через таке проходила», – поділився виконавець.

Про те, чи були співак і дівчина голі Дмитро не розповів: «Про це не скажу нічого. Хай люди підписуються на нас на Onlyfans і все самі побачать».

Український гурт Latexfauna заснований у 2015 році. У вересні гурт опублікував скандальний кліп на пісню «Масандра». Самі артисти охрестили роботу як найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу. Пікантне відео зняте у тому числі щоби заохотити фанатів підписуватися на платформу еротичного контенту OnlyFans, де Latexfauna збирає гроші для української армії. Підписуєшся – отримуєш доступ до бекстейджу (закулісся) кліпу «Масандра».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: