Усе в сім’ю. Павло Зібров розказав, як родина заробляє на ньому

Павло Зібров з родиною
фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Зібров пояснив, як працевлаштував своїх дружину та доньку

Співак Павло Зібров є приватним підприємцем протягом 38 років своєї карʼєрної діяльності. Його дружина працює директором, а донька Діана – рекламним менеджером. Про це артист розповів в інтерв'ю «Главкому». 

За словами Зіброва, естрада та шоубізнес відповідають самі за себе, тобто за поточні витрати на концерту діяльність: оренда, фонограми, костюми, менеджмент, тощо. У Павла Зіброва ж все інакше: «У нас все в родину, моя команда це Марина – дружина та мій директор, та донька Діана – піар, СММ та рекламний менеджер».

На питання щодо допомоги артистам від держави, співак відповів, що краще таку підтримку спрямувати тим, хто справді її потребує. Наприклад, дітям, пенсіонерам, переселенцям, воїнам. Те ж стосується і допомоги від Міністерства культури.

«Мінкульт займається театрами, оперетами, операми, музеями, кінематографією і т.д., до шоу-бізнесу вони не мають взагалі ніякого відношення, тому й особисто я ніколи нічого не просив і маю відносний стосунок до них. Ми – дорослі люди, що відбулись у житті та можемо самі за себе постояти», – заявив Зібров.

Артист додав, що його пенсія наразі становить 8300 грн, проте кількість звань та нагород на неї не впливають.

«Багато років тому я думав, що всі звання сумуються і виходить пенсія ого-го, але не так збувалося, як гадалося. Ти можеш обрати тільки одну надбавку – і все, а далі вже залежить від тих податків, що ти сплатив державі та від твого стажу», – пояснив співак.

Зібров заявив, що порівняно з мінімальною, його пенсія «ще нормальна». Водночас, він все одно вважає українські виплати надто низькими. Артист пригадав, як за кордоном бачив пенсіонерів, які «відпочивають на лайнерах, в ресторанах, які ні в чому собі не відмовляють на відміну від наших, які в усьому себе обмежують і мають працювати до старості».

«Дякувати Богу, у мене є можливість, сили, бажання жити творити та заробляти собі на життя стільки, скільки потрібно і плюс допомагати нужденним та армії», – підсумував Зібров.

Раніше народний артист України і композитор Павло Зібров переклав свій хіт «Женщина любимая» українською. Тепер пісня має оновлену назву «Жінка, що кохаю я».

До слова, Павло Зібров розповів про свій похід у ТЦК.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: