Юлія Саніна фактично визнала, що її чоловік та партнер по сцені втік за кордон

Повний склад гурту The Hardkiss
фото з відкритих джерел

За кордоном The Hardkiss дає концети в повному складі, а в Україні фронтвумен гурту виступає з сольними турами

Український рок-гурт The Hardkiss нині переживає непростий період. Його фронтвумен Юлія Саніна виступає в Україні сама, зокрема й без свого чоловіка – гітариста та креативного продюсера Валерія Бебка. Водночас за кордоном гурт збирається в повному складі. Про це виконавиця розповіла в коментарі «Люкс ФМ».

Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна вперше заговорила про проблеми в колективі та пояснила, чому в Україні виступає без музикантів-чоловіків.

Гурт The Hardkiss
Гурт The Hardkiss
фото: The Hardkiss/Instagram

Так, артистка активно давала концерти в українських містах, утім на них вона виступає з сольною програмою Special Kiss. Тим часом у прихильників гурту виникло чимало запитань, зокрема й щодо того, де ж зараз перебуває чоловічий склад колективу.

Юлія Саніна пояснила, що тур Special Kiss – це її бачення творчості колективу. Окрім того, за роки існування гурту їй здалося, що вона злилася з іншими учасниками. Тож виконавиця спробувала зробити щось власне. Водночас вона не впевнена, чи буде ще так виступати, адже під час повномасштабної війни з постійними тривогами та обстрілами це досить небезпечно.

Виконавиця зізналася, що інші учасники гурту були проти її сольного туру Україною та додала: «Не заважають – і на цьому дякую».

Артистка вперше заговорила про непростий період у The Hardkiss. При цьому співачка не стала вдаватися в подробиці, про які саме проблеми йдеться.

Юлія Саніна разом зі своїм чоловіком Валерієм Бебком та сином Данилом
Юлія Саніна разом зі своїм чоловіком Валерієм Бебком та сином Данилом
фото: Юлія Саніна/Instagram

До речі, уже восени The Hardkiss вирушає до США з благодійними концертами. Колектив виступатиме у повному складі.

Нагадаємо, що Юлія Саніна перебуває у стосунках з креативним продюсером та гітаристом гурту The Hardkiss Валерієм Бебком з 2009 року. У 2011 році пара обвінчалася та зіграла весілля. Через чотири роки у них народився син Данило. 

Проте наприкінці минулого року з'явилися чутки, що пара переживає серйозну кризу і перебуває на межі розлучення. Прихильники також помітили, що Саніна постійно одна представляє гурт та ніде не з'являється разом із чоловіком. Згодом у мережі почали подейкувати, що Валерій виїхав за кордон під час війни та не повернувся. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: