Ірина Білик обіцяє до кінця року видати... сім альбомів: у чому секрет?

фото: Ірина Білик/Facebook

Співачка анонсувала перевидачу своїх легендарних українськомовних альбомів в особливому форматі

Народна артистка, співачка Ірина Білик поділилася з фанатами планами на найближче майбутнє. Виконавиця обіцяє перевидати свої культові альбоми. Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

«Хочу поділитися з вами планами та розповісти про реліз усіх моїх українськомовних альбомів на вінілі!», – написала артистка.

За її словами, вже до кінця 2024 року буде видано сім альбомів:

  • «Кувала зозуля»,
  • «Я розкажу»,
  • «Нова»,
  • «Так просто»,
  • «Фарби»,
  • «Ома»,
  • «Країна».

Нагадаємо, що народна артистка України Ірина Білик зізналася, що зверталася до ворожки, щоб дізнатися про долю прикрас, які були викрадені окупантами з її будинку на початку 2022 року, коли російські війська зайшли на територію Київської області. 

Раніше повідомлялося, що в розкішному будинку Ірини Білик під Києвом жили окупанти. Маєток виконавиці розташований в одному з престижних котеджних містечок під Києвом, у селищі Березівка. Вартість нерухомості у цьому районі стартує від 7 млн грн. На початку повномасштабної війни Білик була змушена покинути домівку. Вона виїхала разом із молодшим сином Табрізом за кордон.

19 травня під час концерту «Національна легенда». Мирослав Вантух», який відбувся до 85-річчя видатного хореографа, керівника Національного ансамблю Вірського, у київському Палаці «Україна», у статусі запрошеної зірки виступила народна співачка України Ірина Білик. Артистка після виконання пісні «Цвіте терен» запросила на сцену танцівника і хореографа Антона Смецького, який раніше співпрацював і з Білик, і з іншими артистками. З початком повномасштабного вторгнення хореограф пішов на фронт. Воїн піднявся до співачки з букетом квітів. Колишній танцівник вийшов на сцену на протезі і з паличкою – під час бойових дій захисник України наступив на міну і втратив ногу.  

Читайте також: Головна новаторка українського шоу-бізнесу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: