Наталія Могилевська розповіла про бойфренда: Ми живемо разом

Наталя розповідала, що теперішня любов – це один із найкращих подарунків у її житті
Фото: соцмережі Могилевської

Повесні співачка зізналася, що знову закохана

Співачка Наталія Могилевська поділилася подробицями своїх стосунків із коханим чоловіком, ім'я якого тримає у секреті.

В інтерв'ю ТСН виконавиця поділилася, що попри всі жахи війни, вона намагається бути оптимістичною та не падати духом. Знаменитість зізналась, що у перші дні повномасштабного російського вторгнення їй було страшно. Однак наразі виконавицю не лякають ані ракети, ані ворожі безпілотники: «Я живу доволі оптимістично, намагаюся жити спокійним життям. Перший тиждень було страшно, а зараз ракета летить, я її бачу, але навіть не змінюю своїх справ. Я бачила ракету, я стріляла в дрон. Є вдома зброя. Чоловік є, у нього є зброя».

Нагадаємо, повесні Могилевська зізналася, що знову закохана. Наталя розповідала, що це один із найкращих подарунків у її житті. Про свого коханого співачка розповідає: «Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо у різних місцях. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо згодом».

«Я зустріла людину, яку я дуже кохаю, і ми живемо разом. Ми бували у таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну», – додала артистка.

Читайте також: 76-річна Шер показала новорічні поцілунки з 36-річним бойфрендом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: