Наталія Кличко дала перше після розлучення інтерв'ю

Наталія наголосила, що вони з Віталієм залишаються друзями
фото з відкритих джерел

Після звістки про розлучення Наталія публічно подякувала Віталію Кличку за спільні роки

Блогерка і коучка з йоги Наталія Кличко, яка проживає в Німеччині, дала перше після розлучення інтерв'ю. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. Наталія Кличко не вказала, на запитання якого саме ЗМІ вона відповідала.

«Сьогодні під час інтерв'ю журналістка попросила мене одним реченням описати, хто така Наталія. Відповіла: «Я жінка і мене не описати одним реченням». За чотири години ми закінчили інтерв'ю, – написала вона. – Жінки, ви такі прекрасні і неповторні. Несіть і далі свою мудрість, силу, світло й любов, які так потрібні у цьому божевільному світі».

Раніше «Главком» писав, що ексдружина мера Києва Віталія Кличко опублікувала в мережі жартівливий ролик. На відео Наталя Кличко в «жаліється» на проблеми в побуті: «Де, чорт забирай, я візьму чоловіка в неділю після обіду, щоб він допоміг мені полагодити кран?» У підписі до ролика модель з інструментами в руках повідомляє: «Я можу зробити це сама»

Нагадаємо, після звістки про розлучення Наталія публічно подякувала Віталію за спільні роки та наголосила, що вони залишаються друзями.

«Це не секрет, що ми багато років живемо не лише у різних містах, а й у різних країнах. Багато років різні інтереси, різне життя. І ми вже вирішили оформити це офіційно», – сказав напередодні Кличко. На уточнююче питання, чи йдеться про розлучення, Кличко відповів ствердно. «Це бажання обох сторін. У нас залишилися добрі стосунки, ми поважаємо один одного, діти вже дорослі, і життя продовжується», – написав Кличко напередодні. На запитання журналістів, чи вільне серце Кличка, той пожартував: «Воно зайняте Києвом. Як тебе не любити, Києве мій?»

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: