Відомі телеведучі з’явилися в телеефірі в кольорах російського прапора

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Анжеліка Рудницька, яка написала про гучний конфуз, пояснила, чому така помилка – це дуже погано

Співачка та телеведучая Анжеліка Рудницька відверто здивувалася картинкою в телевізорі, де відомі ведучі з’явилися в одязі, що повторює кольори російського прапора. Рудницька написала про гучний конфуз на своїй сторінці в ФБ.

«Увімкнула телевізор. Там марафон «Для дітей заради майбутнього». Улюблені ведучі. Одягнені у кольори рашистського прапора. Що?.. (картинку до ефіру бачать самі ведучі, стилісти, редактор, режисер, оператор, продюсер і тд, ніхто з них цього не побачив?) Знову, «какая разніца»? Звісно, дратує. Як і раніше, наші медіа не переймаються ні символами, ні сенсами, ні впливом на підсвідомість. Не можна недооцінювати впливу культурних кодів. Ми тому й програвали всі ці 30 років інформаційну війну, що наше публічне поле було безхребетним або продажним.  Чому вони не хочуть цього бачити навіть зараз? Чи я придираюся?», – запитує Анжеліка.

«Це не вперше у марафоні така картинка, я вже кілька разів помічала саме цю комбінацію кольорів», – написала в коментарях під постом журналістка Наталка Фіцич. «Я вперше побачила на свою голову. Але найбільше мене дивують телеведучі, які пишуть в коментах, що це не має значення, – відповіла Наталці Рудницька. Актриса Тала Калатай висловила свою думку: «А може прапор Франції або Нідерландів?» «Хочу побачити телеведучих росТБ, які вийдуть в ефір у жовто-блакитному і скажуть, що це кольори прапора Швеції. Коли ті, хто стають телевізійниками не вчилися за професією, не знають, чи не хочуть знати, що таке маніпуляції, які символи впливають на глядачів, – це погано. Бо ними завжди маніпулюють ті, хто ці речі знає. І хай це не зумисно вийшло, але не бачити такі речі, коли на твою голову летять бомби, це вже поза межею здорового глузду», – зазначила Анжеліка Рудницька.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: