Настя Каменських розповіла правду про стосунки з Потапом на тлі розмов про розлучення

Каменських: З кожним із нас може статися те, чого ніхто не очікував
фото з відкритих джерел

Співачка підвела підсумки надскладного року

Вже кілька місяців в українських ЗМІ «гуляють» чутки, що співачка Настя Каменських і продюсер Олексій Потапенко – не разом. На тлі розмов про розлучення, Каменських розповіла про стосунки з Потапом під час війни.

«Звісно, ми з Льошею у будь-якій ситуації намагаємося одне одного підтримувати. Я впевнена, що головне – об’єднуватись, коли важко та спіткає жахлива біда. Звісно, зараз у кожного з нас є свої задачі і напрями діяльності. Проте, головне – це об’єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні та йти на зустріч миру і Перемозі», – розповіла Настя в інтерв’ю виданню Insider.

Підводячи підсумки надскладного року, співачка зазначила: «Головний висновок: наше життя дуже непередбачуване, з кожним із нас може статися те, чого ніхто не очікував і до чого не був готовий. Пишаюся, що я – українка, пишаюся своїм народом, його незламністю. Я почала читати ще більше українських книжок, відкрила для себе дуже крутих авторів – як сучасних, так і не знаних раніше класиків. Я завжди досить багато спілкувалася українською, адже це моя рідна мова, якою спілкувалася моя мама. У всі свята, у передноворічний та різдвяний періоди, разом з колегами моїх батьків з хору імені Верьовки ми співали українські колядки. Для мене це й досі одні з найщасливіших моментів дитинства».

«Тепер усі мої пісні набули нових сенсів. Ще два роки тому я випустила пісню «Додому» і тоді навіть уявити не могла, що слова «Я тобі несу всю свою любов, я тобі скажу: повертайся знов» вже через рік звучатимуть з вуст українських жінок, які крізь біль та розпач переживатимуть розлуку з найдорожчими людьми. Які вимушено покинули свої домівки, а хтось вже ніколи не зможе повернутися, бо їх дому вже немає. Сьогодні ці слова вже не про почуття, які окриляють, а про біль та надію побачитися знову, хоча б на мить. Сьогодні усі нові пісні, які я створюю – україномовні», – додала співачка.

Раніше «Главком» писав, що співачка Настя Каменських з'явилася на одній з приватних вечірок разом із чоловіком, репером Потапом. 

Читайте також: Наталія Могилевська розповіла про бойфренда: Ми живемо разом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: