Зірка «Скаженого весілля» Віра Кобзар повідомила про трагедію в родині

Віра з мамою
фото з відкритих джерел

Акторка попрощалася зі свою мамою

Відома українська акторка Віра Кобзар написала на своїй сторінці в соцмережі, що пішла у засвіти її мама – Людмила Регула.

«Я знала, що ця наша ніч з тобою остання, – написала акторка на своїй сторінці у Фейсбук. – Я закутала тебе, колихала, мов дитину, співала всю ніч тобі старовинні колядки, українські народні пісні, твою улюблену колискову. І ти заспокоювалася. А об 11.15 я закрила тобі очі. Дякую Богу, що останні місяці і миті ти була в моїх обіймах. Матуся, дякую тобі за моє щасливе життя з тобою. Дякую за щасливе дитинство моїх дітей. Лети до Бога, мій Ангел».

Артистка подякувала усім небайдужим за співчуття і підтримку: «Дякую, що розділяєте зі мною, з моєю родиною наше горе».

Раніше «Главком» писав, що Віра Кобзар розповіла, як змінилася під час війни. Артистка припустила, чим готова займатись замість акторської професії.

«Ми говорили з дочкою, вона сказала, що я універсальна, все можу, гарно фарбуюся, роблю зачіску, манікюр собі. Я завжди говорила, що якщо не складеться кар'єра, закінчу курси, буду пов'язана з професією, яку люблю: стану гримером на знімальному майданчику. Навіть у війну люди фарбують волосся, роблять манікюр, стежать за собою», – поділилася актриса.

Артистка зізналася, як війна змінила її погляд на життя: «Я стала сумнішою, мені незручно радіти. Моїм вектором були мої діти, і метою – забезпечити їм безпеку. Я змінилася, багато хто з мого оточення піклувався про мене. Дуже важливими для мене стали речі, які я не помічала до війни. Здавалося, що робота завжди буде, що за законом природи ніхто не прийде і не забере у мене моє. Я не боюся фізичної праці. Я побачила, як актриса Ксенія Вертинська закінчила курси і працює косметологом. Вона відкрито про це говорить, і це правильно, не треба боятися, щось робити. Ти таким чином рятуєш себе від фінансових труднощів та прірви, які створила війна», – розповіла Кобзар.

Читайте також: Ілон Маск став першою людиною у світі, котра втратила $200 млрд.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: