Гурт «Океан Ельзи» випустив чуттєвий кліп про дівчину-сапера (відео)

Гурт переосмислив свій хіт «Я їду додому» 2003 року
фото з відкритих джерел

Кошти від монетизації пісні та відео на музичних платформах будуть спрямовані на закупівлю обладнання та транспорту для 146 саперних груп ЗСУ

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який активно підтримує українських воїнів, переосмислив свій хіт «Я їду додому» 2003 року. Ця версія пісні присвячується саперам, життя яких щодня під прицілом. В Instagram учасники колективу прокоментували вихід новинки.

15 червня на YouTube-каналі колектив презентував прем’єру. Разом із піснею вийшов кліп про мужню українську дівчину, яка з початком війни взялася до роботи сапера.

«За останні роки багато звичних слів набули нових сенсів: турнікет, бавовна, пташка, мопед, банка, тривога… І ніби звичайна фраза «я їду додому» перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців. Так і наша пісня, написана понад 15 років тому, давно і добре відома «Я їду додому», зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім – Україну!», – розповіли артисти.

Відомо, що кошти від монетизації пісні та відео на музичних платформах артисти спрямують на закупівлю обладнання та транспорту для 146 саперних груп ЗСУ для розмінування нашої країни. Колектив «Океан Ельзи»  вже перерахували до благодійного фонду «Нам тут жити» 500 тисяч гривень.

«За час війни я побував у багатьох деокупованих містах і селах і бачив масштаб нашої біди. А разом з тим, бачив і чув наскільки сильно люди хочуть повернутися додому! І цим проєктом кожен, хто долучиться, зможе допомогти українцям якомога швидше повернутися у свій безпечний дім. Дім, звільнений від мін. І кожен внесок, буквально кожна гривня наближає чиєсь – «Я. Їду. Додому!»,  – зауважив Святослав Вакарчук.

Додамо, що музикант Святослав Вакарчук поділився на своїй сторінці у Фейсбук незвичайною рекомендацією. Артист розповів про український фільм «Памфір», який зараз йде в прокаті в українських кінотеатрах. Картину зняли в українських Карпатах, і їй стоячи аплодували на кінофестивалі в Каннах.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук розповів, що тема номер один у розмовах з військовими – не війна. Музикант каже, що згадки про родину – це саме найперше, про що говорять захисники.

Читайте також: Вакарчук звернувся до українців із Бахмута (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: