У Великій Британії закриваються нічні клуби: причина

Аналітик роздрібної торгівлі Кетрін Шаттлворт додала, що закриття клубів є результатом того, що молодь має більший вибір, куди витрачати свої гроші
фото: bolero-club.com.ua

Експерти зазначають, що дедалі більше молодих людей намагаються дотримуватися здорового способу життя і не вживати алкоголь

Нічні клуби у Великій Британії все частіше закриваються. Це пов'язано із тим, що молодь немає грошей та не бажає відвідувати такі заклади, пише BBC.

Власник відомих клубів Pryzm та Atik заявив про закриття 17 закладів із втратою 500 робочих місць.

Експерти зазначають, що дедалі більше молодих людей намагаються дотримуватися здорового способу життя і не вживати алкоголь, тому їх не приваблюють нічні клуби.

«Останніми роками багато досліджень, деякі з яких передували кризі вартості життя, свідчать про те, що молоді люди вживають менше алкоголю», – сказав Том Аллінгем з групи грошових консультантів Save the Student.

Хлоя Філд з NUS зазначила, що студенти не мають часу, щоб бачитися з друзями.

«65% студентів (згідно з нещодавнім опитуванням NUS), які працюють, працюють більше, ніж минулого року. Це означає, що між денним навчанням і неповним робочим днем ​​багато з них взагалі не можуть спілкуватися», – розповіла Філд.

Аналітик роздрібної торгівлі Кетрін Шаттлворт додала, що закриття клубів є результатом того, що молодь має більший вибір, куди витрачати свої гроші.

«Є бари з дартсом і гольфом, багато інших закладів харчування та багато розважальних речей, особливо влітку», – сказала вона.

Кетрін Шаттлворт зазначила, що також великий вплив здійснив ковід.

«Поведінка молодих людей також змінилася після пандемії: ті, кому виповнилося 18 років у карантині, не звикли ходити в клуби», – сказала Кетрін.

Читайте також: Вставну щелепу Черчилля продано на аукціоні: ціна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: