«Тут міна»: Вакарчук пригадав, як Жадан врятував його життя у Харкові

Святослав Вакарчук і Сергій жадан
фото з відкритих джерел

За словами Вакарчука, саме під час повномасштабної війни вони перебували у Харкові на Північній Салтівці

Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук розповів, як Сергій Жадан врятував його від смерті. Про це співак поділився під час презентації проєкту громадського діяча, яка відбулася у 49-й день народження соліста гурту Жадан і Собаки, пише NV.

За словами Вакарчука, саме під час повномасштабної війни вони перебували у Харкові на Північній Салтівці – це була територія, яка найбільше постраждала від рук окупантів. Письменник стежив за тим, щоб артист не наступив на протипіхотну міну, виступаючи перед українськими захисниками.

«Останній раз, коли ми зустрічали мій день народження, Сергій стояв і пильнував, щоб я випадково не став на протипіхотну міну, яка в цей момент була за метр від моєї ноги. І це не жарт. Це правда. Це було на Салтівці в Харкові. Ми завітали до харківської територіальної 127-ї бригади. Ми розмовляли, а потім я вирішив поспівати. Сергій був з нами. І тут якийсь момент нам кажуть: «Тільки обережно (а я вже з гітарою стою) тут міна, вона нерозірвана. Ми тільки самі її побачили» », – розповів співак.

Тоді Жадан узяв якийсь плафон і акуратно поставив його нагору, щоб убезпечити Вакарчука.

За словами співака, після такої події стосунки залишаються близькими надовго.

Нагадаємо, що раніше Святослав Вакарчук – український музикант і громадський діяч, організував благодійний концерт у місті Одеса у Театрі музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного). Це був особливий захід, спрямований на підтримку ЗСУ.

Читайте також: Гурт «Океан Ельзи» випустив чуттєвий кліп про дівчину-сапера (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: