Помер засновник гурту Boney M Франк Фаріан

Франку Фаріану було 85 років
фото з відкритих джерел

Що спричинило смерть музиканта наразі невідомо

Засновник легендарного диско-гурту Boney M Франк Фаріан помер на 86 році життя. Про це повідомило видання ВВС, посилаючись на слова рідних чоловіка.

Що спричинило смерть чоловіка наразі невідомо.

Музикант помер у своєму будинку в Маямі. Останнім часом, за словами родичів Франка, він був слабким. За даними видання The Sun, 2022 року музикант переніс операцію на серці, після чого його стан погіршився. 

Він сильно схуд і через проблеми з легнями був змушений користуватися інвалідним кріслом та апаратом ШВЛ.

Що відомо про Франка Фаріана

Франк Фаріан народився у 1941 році у Кірні, на південному заході Німеччини.  Здобув освіту шеф-кухаря, а також займався музикою. Спочатку був співаком, а потім вирішив стати продюсером. Він став відомим у 1976 році після виконання пісні Rocky.

Як зазначає The Guardian, Фаріан став одним із найуспішніших поп-продюсерів XX століття. Він зміг продати по всьому світу близько 800 млн. платівок. Його найвідоміша продюсерська робота – це гурт Boney M, який він заснував у 1976 році. Згодом колектив увійшов до Книги рекордів Гіннесса, як колектив, який реалізував найбільшу кількість синглів у Великій Британії. Франк є автором таких світових хітів колективу, як Daddy Cool, Ma Baker, Rivers of Babylon та інших. Фаріан також заснував дует Milli Vanilli та працював з такими музикантами, як Міт Лоуф та Стіві Вандер, а також був долучений до створення треку Eruption гурту Van Halen.

Раніше повідомлялося, що помер Народний артист України Віталій Білоножко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: