Могилевська показала, який сюрприз приготував для співачки її Валентин

Могилевська про свого коханого: Ми живемо разом
фото з відкритих джерел

Співачка не показує свого чоловіка, але часто про нього публічно згадує

Співачка Наталія Могилевська показала, як коханий привітав її із Міжнародним жіночим днем. Фотознімки приємного дня вона оприлюднила на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Виконавиця розмістила світлину, на якій зображена в халаті, тримаючи в руках величезний букет троянд. На другому фото, артистка ніжно посміхаючись, дивиться в камеру. Знімки зроблені в центрі столиці, в одному з номерів готелю, краєвид з якого відкривається на Софійський собор.

«День закінчується приємними сюрпризами. Як приємно почуватися жінкою», – підписала фото артистка.

Раніше «Главком» писав, що співачка поділилася подробицями стосунків із коханим чоловіком, якого звати Валентин. Про свого коханого співачка розповідає: «Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо у різних місцях. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо згодом». «Я зустріла людину, яку я дуже кохаю, і ми живемо разом. Ми бували у таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну», – додала артистка.

Читайте також: Дочку Полякової захейтили в мережі за провокаційну фразу під фото з Парижу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: