Треба заборонити їй говорити на публіці. Ведучий Нацвідбору на «Євробачення» – про Аліну Паш

Мірошниченко: Що не пост, то починається
фото з відкритих джерел

Телеведучий вважає, що співачка так само, як Kalush виграла б «Євробачення»

Постійний ведучий Національного відбору на «Євробачення» і кореспондент цьогорічного шоу в Ліверпулі Тімур Мірошниченко розповів, чи сподобався йому минулорічний номер Аліни Паш, з яким вона мала представляти Україну на міжнародному конкурсі та оцінив шанси співачки на перемогу.

Мірошниченко зізнався, що підтримує цьогорічний вибір українців і вважає, що гурт Tvorchi має великі шанси на перемогу. Крім того, телеведучий згадав минулорічний Нацвідбір і номер Alina Pash, яка мала представляти Україну на міжнародній арені, але через порушення правил не змогла це зробити.

«Якщо відкинути політику, мені сподобався її номер! Супер! Я вважаю, що Аліна Паш так само б виграла «Євробачення». Звісно, ми можемо вдавати, що це лише музична перемога України, але безумовно, це і перемога солідарності, перемога адекватних людей всієї планети – це все додало голосів Kalush і Україні», – розповів Тімур Мірошниченко в подкасті «Олега френди».

Ведучий Олег Борисов зауважив, що зараз Аліна Паш активно підтримує Україну, волонтерить, донатить, продовжує випускати нові пісні, і поцікавився у телеведучого, чи підтримує він звʼязок із відомою співачкою.

«Аліна – безмежно талановита дівчина, як артистка. Єдине, що треба заборонити їй говорити на публіці (сміється). Адже, що не пост, то починається... Тому інколи краще творити і робити те, що дійсно гарно виходить. Після фіналу ми жодного разу не перетинались, але якщо я її побачу – обійму і скажу: «Ти талановита, молодець, але не говори» – жартома відповів Тімур Мірошниченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: