Пугачова прокоментувала чутки про пограбування її будинку в Ізраїлі на півмільйона доларів

Співачка каже, що ізраїльського громадянства їх ніхто позбавляти не збирається
фото з відкритих джерел

Преса писала, що будинок співачки пограбували, а сама вона з чоловіком – під загрозою втрати громадянства

Російська співачка Алла Пугачова, яка публічно виступає проти війни в Україні, через що виїхала з родиною до Ізраїлю, у розмові з виданням «МК» прокоментувала новини про те, що за кордоном вона та її чоловік Максим Галкін зіштовхнулися з низкою проблем. Російська преса писала, що будинок співачки в Кесарії пограбували на півмільйона доларів, а сама вона з чоловіком – під загрозою втратити громадянство Ізраїлю.

Відповідаючи на запитання журналіста видання про те, що якийсь стиліст Джордж Ровалс часто коментує її стан на тлі чуток про проблеми зі здоров'ям, заявляючи, що підтримує зв'язок із Пугачовою, співачка відповіла: «Я навіть до пуття не знаю, хто він такий. Навіть не пам'ятаю, який він. Може, колись і приходив, але у мене ніякого зв'язку, природно, з цією людиною немає».

За словами Пугачової, їхній будинок у Кесарії ніхто не грабував, а живе вона взагалі не там. «Коли читаєш, що твій шикарний будинок, палац пограбували в Кесарії, то починаєш уже замислюватися, чи гаразд із головою у тих, хто це все вигадує, – сказала вона. – По-перше, я не в Кесарії живу. По-друге, ніхто нас не грабував».

Пугачова додала, що ізраїльського громадянства їх також ніхто позбавляти не збирається. «Можливо, вони просто хочуть, щоб мене і Макса шкодували, от вони й намагаються. Ще й гроші за це отримують. Якщо комусь на радість думати, що мені погано, нехай потішаться», – завершила розмову співачка.

Восени минулого року співачка поїхала до Ізраїлю. Перед від'їздом вона публічно висловилася проти війни та попросила визнати її іноагентом, як раніше визнали Максима Галкіна: він відкрито виступає проти військової агресії РФ в Україні.

Читайте також: Соловйов брехати не буде. Слєпаков спростував один з головних російських наративів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: