Дочку Полякової захейтили в мережі за провокаційну фразу під фото з Парижу

Фото: соцмережі Полякової

Маша Полякова видалила допис з соцмережі

Дочка співачки Олі Полякової Марія на свій день народження поїхала до Парижа. Дівчина виклала на своїй сторінці в Інстаграм романтичні фото, однак згодом видалила один з дописів.

Маша Полякова прогулялася вулицями французької столиці зі своїм коханим. «Хочу жити, а не виживати», – підписала фотографії Марія. Саме ці слова викликали критику та обурення з боку деяких користувачів: «Так, вижити в Парижі непросто», «Боже, яка бідна! Відписуюся! До побачення!», «Ви не знаєте, як це виживати, і ви не знаєте, як я виживаю», «Це хто там виживає? Ти? От г#вно мале», «Це хто там виживає? І тобі не соромно?»

Зазначимо, що наразі доньки Олі Полякової перебувають у Лондоні, де навчаються та живуть. «Ну ось і 18 років. Коли почалася війна мені було 16 і тоді мій світ перевернувся, як і у всіх українців. Бажати сьогодні можно тількі одне і це перемоги, –  написала Марія ще в одному пості в Інстаграм. – Я ніколи не думала, що буду святкувати своє свято без батьків, не вдома, не в своїй країні, але це так. Ніколи не могла подумати, що буду студентом у Англії і жити в лондонському гуртожитку, і ніколи не думала, що буду так сумувати за будинком, за своєю батьківщиною».

Однак і цього разу знайшлися невдоволені коментатори: «Війна почалась в 2014 році, або у вас щось з математикою, або з головою», «Так у чому справа? Повертайся, то ні страшно їй. Бідолашна за домом нудьгує. Навіщо ці порожні слова?».

Читайте також: Телеведуча Василіса Фролова показала рідкісні фото з сином та його батьком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: