Тортом в обличчя. Брітні Спірс неадекватно привітала чоловіка з днем народження (відео)

Брітні Спірс вчергове вийшла заміж в 2022 році
фото з відкритих джерел

Чоловік вже звик до дивної поведінки дружини, тому тільки стримано посміхнувся

Американська поп-діва Брітні Спірс привітала свого чоловіка з днем народження, подавши до столу святковий торт. Але замість задування свічок нещасному Сему Асгарі довелося зчищати крем з лиця, оскільки дружина просто з розмаху заліпила йому в обличчя бісквітом з кремом.

Чоловік, який здається вже звик до дивної поведінки дружини, тільки стримано посміхнувся.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от River Red (@britneyspears)

Раніше «Главком» писав, що Брітні Спірс спішно продала свій розкішний особняк. Звільнившись від опіки батька, поп-зірка Брітні Спір вирішила позбавитися всього, що нагадує їй про минуле, і купила особняк, у якому планувала почати життя з чистого аркуша.

Будинок настільки не подобався зірці, що вона пішла на поступку потенційному покупцю. Так маєток вартістю 12 мільйонів доларів вдалося продати лише за 10, пише Dirt. Благо Брітні таку втрату собі може дозволити. В цьому особняку співачка почувала себе не у своїй тарілці: він дуже великий. Будинок знаходиться на ділянці площею тисячу квадратних метрів в районі Лос-Анджелеса Таузанд-Оукс. Усередині основної будівлі сім спалень і дев'ять ванних кімнат. Бонусом – власний кінотеатр на десять глядачів, домашній бар та спортзал. Крім того, неподалік є гостьовий будинок, гараж на п'ять машин, басейн і спа-зона.

Читайте також: Олена Кравець чесно зізналася, чому пішла з «Кварталу»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: