Представниця Польщі на «Міс Всесвіт-2022» розповіла про особливу про дружбу з Апанасенко

фото з відкритих джерел

Міс Польща закликала голосніше говорити про війну

Модель Олександра Клепачка, яка представляла Польщу на «Міс Всесвіт-2022» на своїй сторінці в соцмережі виклала спільні фото з учасницею із України Вікторією Апанасенко. Вона розповіла про їхню дружбу, наголосивши, що між ними особливий зв’язок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Miss Polski 2022 (@ola_klepaczka)

«Під час конкурсу Міс Всесвіт у мене була можливість познайомитися з кимось особливим… Перед тим, як ми вилетіли в США, ми контактували одна з одною, відчуваючи, що між нами особливий зв’язок. Я бачила і відчувала зло війни в України», – написала Клепачка.

Дівчина розповіла, що допомагала збирати подарунки для біженців та організовувати їхнє життя у Польщі. Бачила тисячі матерів та дітей, літніх та молодих жінок, яким довелося тікати від війни. Олександра додала, що всім серцем бажає, щоб українці змогли повернутися до свого нормального життя та процвітання, а також зазначила, як важливо голосніше говорити про криваву війну, розв’язану Росією.

«Конкурс був платформою для Вікторії, щоб світ дізнався про те, що відбувається в країні. Вийшло, і це найголовніше. Ми повинні голосно говорити про важливість миру, свободи і незалежності. Ми не повинні забувати, що людяність – це ще й емпатія. Вікторіє, я хочу, щоб твій дім був безпечним і мирним. Я би хотіла, щоб вся Україна стала країною, де знову чути дитячий сміх, а не свист куль і гуркіт бомб», – сказала польська модель.

У коментарях українці дякують полякам за підтримку України під час жорстокої російської агресії.

Читайте також: Олена Зеленська одягла на важливу зустріч у Давосі особливу брошку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: