Міла Куніс відзначає своє 40-річчя

Американська акторка Міла Куніс
фото: instagram/milakunism

До 1998 року акторка отримувала маленькі або другорядні ролі в серіалах і фільмах

Сьогодні, 14 серпня, американській акторці Мілі Куніс виповнилося 40 років.

Куніс народилася в Чернівцях і до 7 років жила в Україні. Пізніше акторка переїхала до Лос-Анджелеса разом зі своїми батьками Ельвірою та Марком.

Кар'єра Міли Куніс почалася в 1994 році з появи в рекламі ляльки Барбі. Того ж року вона дебютувала на телебаченні в епізоді популярної мильної опери «Дні нашого життя», де зіграла роль Гоуп Вільямс. 

До 1998 року акторка отримувала маленькі або другорядні ролі в серіалах і фільмах.

Популярність Мілі принесли зйомки в серіалі «Шоу 70-х». Вона туди потрапила не зовсім законно. На прослуховування запрошували акторів старше 18 років, а вона була неповнолітньою. На запитання, скільки їй років, Міла відповіла, що незабаром у неї день народження. Її обрали, а коли підписали договір, підступ викрили. Але продюсери були настільки захоплені юною акторкою, що зробили для неї виняток. 

Справжнім проривом зірки стала роль Рейчел у фільмі «В польоті» (2008) режисера Ніколаса Стіллера. Куніс отримала роль, за яку була номінована на премію Teen Choice Awards.

У 2008 році вийшла однойменна хітова гра «Макс Пейн» з Марком Волбергом у головній ролі, в якій Міла зіграла вбивцю Мону Сакс. Готуючись до зйомок, вона навчилася стрільбі, боксу та бойовим мистецтвам. Після цього актриса знову була номінована на премію Teen Choice Awards.

Нагадаємо, що за 30-річну кар'єру акторка зіграла понад 40 ролей. До того ж Міла озвучує анімаційні фільми та серіали.

З квітня 2012 року Міла перебуває у стосунках з актором Ештоном Кутчером. У пари є донька Ваєтт Ізабель Кутчер. 4 липня 2015 року пара офіційно стала чоловіком і дружиною. 

Читайте також: Міла Куніс та Ештон Катчер залишають дітей без спадщини: що сталося

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: