Ада Роговцева згадала про свою роботу в Росії та розповіла, чого найбільше боїться

Ада Роговцева
фото з відкритих джерел

Акторка наголосила, що попри тривалу діяльність у РФ, вона ніколи не змогла б зрадити Україну

Відома українська акторка, Ада Роговцева поділилася, що протягом багатьох років активно працювала в Росії, але це ніколи не викликало негативних реакцій з боку українців. Про це вона розповіла в інтерв'ю Олексію Суханову 

У контексті своїх роздумів, акторка наголосила, що ніколи не змогла б зрадити Україну.

«Це стверджує та сама особа, яка впродовж майже 60 років працювала в російській культурі. Професійна діяльність вимагала від мене таких зусиль. Проте зрадити… Як тільки воно почалося, мене там не стало. На мене завели статтю, кримінал приписали. Ця справа включала мене, Зеленського та директора цирку.  Ми заробляли у Росії, а віддавали бандерівцям. Я вже на той час нічого не заробляла. А вони мене запрошували весь час. Була в кіно, театрі, працювала у Росії. Багато працювала, але не відривалася від київського театру, телебачення, радіо. Але їздила у Росію на роботу все життя. Це мені українці пробачили. Ніхто й ніколи мені не закинув. Не згадували. Я все розповідаю, я відверта. Люди бачать, що статків у мене немає. Може, через це з’явилася довіра», – акцентувала артистка.

Під час інтерв'ю, Суханов запитав, чого актриса боїться найбільше. На що Ада Роговцева відповіла: «Лише того, що ці падли прийдуть і мої діти… Олексій (онук) позавчора розписався, і Даша (онучка) отримала пропозицію руки й серця. Тепер вона наречена. Стільки всього прекрасного і світлого відбувається, і вони в такий час це проживають. Не можеш відкрити радість повністю. Жмеся. Ну добре. Боюся, щоб вони, не дай Боже, не знали того голоду, через який ми пройшли після війни. Я й окупацію пройшла. Переживала, що мамі не було нас чим нагодувати. Це нестерпна біда».

Раніше повідомлялося, що 16 липня, українська актриса театру та кіно Ада Роговцева святкувала свій день народження, отримавши при цьому численні привітання від української публіки. Зокрема зірку привітав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

На своїй сторінці в Instagram, Ада Роговцева поділилася зі своїми шанувальниками радістю, демонструючи подарунки, які вона отримала від головнокомандувача. Актриса не приховувала своєї вдячності та заявила, що почувається дуже щасливою після цього.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: