Міла Куніс та Ештон Катчер залишають дітей без спадщини: що сталося

Зароблені кошти актори планують віддати на благодійність

Голлівудські актори Ештон Катчер та Міла Куніс (українка за походженням та американка – за паспортом), вирішили залишити своїх дітей без спадщини. Фінансовий стан голлівудських акторів зараз оцінюється в 300 мільйонів доларів, і жодного цента з них вони не хочуть залишати дочці Уайєтт і синові Димитрію. Нібито щоб не балувати їх та прищепити почуття відповідальності.

Зароблені кошти Ештон та Міла планують віддати на благодійність.

39-річна актриса із 45-річним чоловіком разом уже вісім років. Зірки Голлівуду тримають своїх дітей подалі від камер та світу шоу-бізнесу. Куніс і Катчер хочуть, щоб син та дочка були мотивовані старанно працювати, домагаючись успіху самостійно. При цьому Міла та Ештон готові інвестувати у проекти спадкоємців, якщо у них з'явиться гарний бізнес-план.

Раніше «Главком» писав, що Міла Куніс розповіла, як познайомилася з Зеленським задовго до його президентства. За словами акторки, близько восьми років тому вона співпрацювала з телерадіомовною компанією АВС. Вони хотіли придбати права на зйомки ремейку українського серіалу «Слуга народу», в якому Зеленський виступив як автор та виконавець головної ролі.

Читайте також: Найбагатша сім’я Індії влаштувала гучну дводенну вечірку зі світовими знаменитостями (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: