Міла Куніс розповіла, що познайомилася з Зеленським задовго до його президентства

Міла Куніс з чоловіком в 2019 році була в Києві
фото з відкритих джерел

Компанія акторки планувала придбати права на серіал «Слуга народу»

Українка за походженням та американка – за паспортом, голлівудська зірка Міла Куніс розповіла, коли познайомилася з президентом України. Виявляється, це сталося задовго до того, як актор та продюсер Зеленський став президентом. Про це Куніс розповіла в інтерв’ю People.

За словами акторки, близько восьми років тому вона співпрацювала з телерадіомовною компанією АВС. Вони хотіли придбати права на зйомки ремейку українського серіалу «Слуга народу», в якому Зеленський виступив як автор та виконавець головної ролі.

«Ремейк «Слуги народу» продавався в Лос-Анджелесі. І я відчайдушно намагалася досягти показу серіалу на нашому телеканалі. Зрештою нашу ціну перебили, але в процесі я розмовляла з актором із прізвищем Зеленський. Через роки я читала новини та побачила, що в Україні новий президент. Я подумала: «Президент-єврей? Мазаль тов! Таке знайоме прізвище». Я потім переглянула свої електронні листи і така: «О! Я його знаю!» Наше маленьке миле випадкове знайомство», – розкрила Куніс.

Раніше «Главком» писав, що актриса Міла Куніс разом із чоловіком, американським актором Ештоном Кутчером, зібрала десятки мільйонів доларів на підтримку України.

Голлівудська зірка також розповідала в інтерв’ю, що коли її донька, 8-річна донька Вайатт Ізабель Катчер, назвала себе українкою, вона розплакалась

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: