Напівгола та у провокаційних позах. Моніка Беллуччі з'явилася на обкладинці глянцю

Одна зі світлин Моніки
фото з відкритих джерел

У соцмережі виклали знімки незвичайних образів італійської красуні

58-річна актриса та модель зважилася на сміливий експеримент. Моніка Беллуччі з'явилася на обкладинці глянцю WSI Style в розкутих образах.

Для обкладинки видання вона позувала в корсетному боді із ризикованою зоною декольте у формі серця. Актрисі зробили яскравий макіяж із димчастими тінями, густими стрілками та помадою винного відтінку. Моніка відмовилася від прикрас та додаткових аксесуарів заради автентичності образу.

Для іншого кадру модель приміряла чорну сукню з оголеними плечима, приталеним силуетом і спідницею-кльош. Зірка також позувала у спідній білизні тілесного кольору, поверх якої накинула плащ із прозорого матового латексу. Згодом Беллуччі приміряла топ-бюстьє, який злився із кольором її шкіри. Яскравим контрастом до нього стали широкі плісовані штани з високою талією яскраво-червоного кольору. «Обкладинка першого номера журналу WSI Style», – повідомила Монікана своїй сторінці в соцмережі, виклавши одне з фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Wall Street Italia (@wallstreetitalia)

У соцмережах видання з’явилися знімки всіх образів італійської красуні. Там залишилися вкрай задоволеними співпрацею зі світовою зіркою. «Моніка Беллуччі: велика краса. Гіпнотичний, божественний, символ захоплюючої Італії. Легендарна актриса розповідає про своє життя, кар'єру та цю особливу любов до Кармен у першому номері нового журналу. Моніка Беллуччі мала чудовий день на роботі», – повідомили організатори проекту.

Шанувальники теж залишилися в захваті від кадрів. «Безперечно, ви найкрасивіша жінка у світі», «Як завжди бездоганна. Виглядаєте щасливою та здоровою. Теплі побажання», «З кожним роком стаєте все більш насиченою і дорожчою, як гарне вино», «Ця леді ніколи не старіє», – написали в коментарях.

Читайте також: Зірка Голлівуду Крістіна Річчі розповіла, як її примушували зніматися в еротичних сценах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: