У мережі обговорюють дивну поведінку Ніколь Кідман на хіднику «Оскара»: Вона п'яна? (відео)

Фото, яке виклала акторка після церемонії, не менш вражаюче
фото з відкритих джерел

Актриса вийшла до фотографів разом зі своїм чоловіком Кітом Урбаном

У соцмережі обговорюють поведінку Ніколь Кідман на килимовій доріжці премії «Оскар». Акторка вийшла на доріжку і надто неприродно, як вважають шанувальники, позувала фотографам. Багато хто припустив, що актриса випила перед тим, як вийти перед камерами.

В коментарях пишуть: «Ніколь Кідман вже п'яна?», «Ніколь Кідман, мене не хвилює, що ти була п'яна на червоній доріжці. Це поведінка королеви». Актриса вийшла до фотографів разом зі своїм чоловіком Кітом Урбаном: пара пристрастно поцілувалася у всіх на очах.

Раніше «Главком» писав, що колишній чоловік Кідман, актор Том Круз пропустив премію «Оскар», за повідомленнями інсайдерів, спеціально щоб не зустрічатися з нею. Круз мав бути одним із головних гостей на церемонії – новий фільм за його участю «Топ Ган 2: Меверік» боровся за шість статуеток (правда, отримав лише одну – за найкращий звук).

Британське видання Daily Mail пише, що артист не прийшов на церемонію, щоб уникнути «незручної зустрічі» з колишньою дружиною. Хоча пара розлучилася понад 20 років тому, їх зазвичай запрошують окремо на публічні заходи. Якщо є Том Круз, то Ніколь Кідман не буде, і – навпаки.

Читайте також: Ексстриптизерка Блек Чайна видалила аккаунт на OnlyFans, який приносив їй $240 млн. на рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: