Боягузливо втекла. Путіністці Бузовій прилетіло від українців в елітному отелі Цюриху (відео)

фото з відкритих джерел

Ольга Бузова публічно підтримує війну в Україні

Російська чи то актриса, чи то співачка Ольга Бузова, яка стала відомою через участь в скандальному проекті «Дом 2», відпочиваючи в елітному готелі, зустріла українців, які впізнали артистку, та зробили все, щоб свій відпочинок вона запам'ятала надовго.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Андрей | Блогер | Украина🇺🇦 (@belyasnik12)

Інцидент потрапив на відео, на якому двоє українців, голосно цікавляться у Бузової її позицією щодо війни в Україні. Та відмовляється відповідати та втікає з місця інциденту. «Чого ти боїшся?», – кричали їй услід. «Ось так от ми «поговорили», і вона боягузливо втекла», – підсумовує голос за кадром.

«Загалом була зустріч із Бузовою. Реакцію на наші слова ви самі бачите, – написав в соцмережі український активіст, який поширив ролик в мережі. – Ось тільки я не розумію, чому людина підтримує війну і дії свого уряду, що роздає гуманітарку чмобикам на Донбасі – подорожує Європою, що загнивала? Купує одяг закордонних брендів? Я не очікував, що з'явиться можливість зустрітися з нею. Та й взагалі з будь-якою іншою медійною людиною, яка підтримує геноцид українського народу. Багато слів вилетіли з голови, не все було сказано. Але ніколи не буде виправдання тим, хто підтримує війнуну, і ми – українці, де б ми не були, робитимемо все для того, щоб країна-терористст знала своє місце!»

Ольга Бузова публічно підтримує війну в Україні, бере участь у пропагандистських концертах та виступах. В кінці минулого року вона засвітилася в Донецьку, де на камери російських пропагандистів роздавала гуманітарну допомогу.

Українські телеведучі Маша Єфросиніна та Андрій Бєдняков у своїх соцмережах прокоментували приїзд Бузової до до т.з. ДНР. «У Донецьку гуде Ольчік, – написала Маша. –  Привезла вантажівку з коробками та камери. Привезла дядька-підкажчика та невивчений текст. Знаєте, про що я думаю, дивлячись на цих випердишів медіапропаганди? Про те думаю, де зараз купити протиблювотний засіб, який зможе подіяти, коли при розвалі режиму РФ, вони всі почнуть каятися? Коли потече мекання «нас змусили», «у нас не було вибору», «ми завжди любили український народ і просимо у нього прощення за все».

Читайте також: Рудницька потрапила у скандал: назвала коментаторів Євробачення «трансвеститом» та «ватником»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: