Клопотенко в центрі Ліверпуля годує єврофанів борщем: потішна реакція Тараса Тополі

фото з відкритих джерел

На вогник до зіркового кухаря заглянули також музиканти гурту Tvorchi

Відомий шеф-кухар та дослідник української кухні Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як годує єврофанів в Ліверпулі українськими стравами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Клопотенко об'єднався з лондонським рестораном української кухні Dnister та разом наварили смаколиків для всіх бажаючих.

«Цього року Євробачення таке жовто-блакитне, що аж дух перехоплює. Кайф. І хоч воно проходить не в Україні – нашу країну точно можна відчути на смак у ліверпульському Ukrainian Eurovision Village. Разом із лондонським рестораном ми представляємо нашу країну іноземцям через автентичні українські страви», – йдеть в повідомленні Клопотенка.

До відомого кухаря на стаканчик борщу завітав гурт Tvorchi: «От послухає світ наших крутезних музикантів, поїсть борщ, чебуреки, вареники з вишнями та львівський сирник – і запам’ятає Україну такою прекрасною, як вона є. Пишаюся нашою командою та нашим народом. Ми з вами неймовірні!», – додав Клопотенко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Тим часом музикант Тарас Тополя, який теж знаходиться з культурної місією в Ліверпулі, на своїй сторінці в соцмережі виклав спільне фото з Клопотенком, яке підписав: «Важко встояти, коли поруч Клопотенко і справжній смачний український борщ! Обов‘язково приходьте спробувати the very best borshcht у EuroVillage усі, хто в Ліверпулі!».

Тополя запропонував підписникам придумати підпис до фото. Українці пишуть Тополі: «Це останній стакан борщу, обіцяю! І що з того, що це вже дванадцятий борщ за годину?», «Ну, будь ласка, віддай то Джонсону, я тобі ще зварю, чесно!», «Тарасе, повір, борщ зі стакану, це найсмачніший борщ! А за кадром, чарочка до борщу», «Сметану будеш? А сало, а часник? Чорний хліб дать?», «Ну дай хоть ковточок сьорбнути!», «Ну, напиши вже ту пісню про борщ, немає сили то терпіти».

Читайте також: Євробачення-2023: порядок виступів та пісні всіх 15 конкурсантів першого півфіналу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: