«Мені прикро за її вибір». Подкопаєва розповіла, чи спілкується зараз із Ані Лорак

Ані Лорак – хрещена мама старшої доньки Подкопаєвої Кароліни, але тему зросійщення співачки дитина оминає
фото: Instagram / podkopayeva_official

Подкопаєва: «Найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини»

Українська спортсменка, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зізналася, що з початку повномасштабного вторгнення перестала спілкуватися із кумою-співачкою Ані Лорак (справжнє ім'я Кароліна Куєк). Цим вона поділилася в інтерв'ю OBOZ.UA.

Як відомо, Ані Лорак уникає розмов про напад Росії на Україну. Ба більше, у лютому 2024 року вона подала документи на отримання російського громадянства.

Подкопаєва зізнається, раніше вважала співачку близькою подругою, а нині така втрата стала для неї трагедією.

«Втрата близької людини, подруги – це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини – до країни, де вона народилася і зростала. Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину та нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже прикро, що вона зробила саме такий вибір», – розповіла спортсменка.

До слова, Ані Лорак – хрещена мама старшої доньки Подкопаєвої Кароліни, але тему зросійщення співачки дитина оминає.

«Кароліна не запитує мене, тому що розуміє – це болюча тема, вона якось делікатно це обходить. Хочу сказати, що і у Вадима (старший 18-річний син - ред.) хрещений живе в Москві, дуже давно не виходить на зв'язок, ще до повномасштабного вторгнення. Можливо, діти між собою щось обговорювали, але мене вони не запитують», – пояснила олімпійська чемпіонка.

Подкопаєва зауважила, що їй прикро знати, що Ані Лорак зрадила свою Батьківщину і вирішила шукати кращої долі на чужині.

Нагадаємо, старшу доньку Лілія назвала на честь своєї найближчої подруги, хрещеної Кароліни – співачки Ані Лорак. Нещодавно спортсменка зізналася, що не спілкується з Лорак через різні політичні позиції. 

Раніше «Главком» писав, що Подкопаєва на своїй сторінці в Інстаграм показала, як виглядає нині її старша дочка. Світлини 16-річної Кароліни з'‎явилися в мережі з нагоди дня народження дівчини. 

Нещодавно гімнастка приїжджала до України вперше з моменту початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: