Лілія Подкопаєва показала 16-річну доньку, яку не впізнати

фото з відкритих джерел

Спортсменка має трьох дітей

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка зараз мешкає у США, на своїй сторінці в Інстаграм показала, як виглядає нині її старша дочка. Світлини 16-річної Кароліни з'‎явилися в мережі з нагоди дня народження дівчини.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LiliyaPodkopayeva (@podkopayeva_official)

«16 років тому наш світ змінився, коли ти народилася. Я дуже тебе люблю й не можу уявити світ без тебе. Із днем народження, серденько!» – написала щаслива мама. Судячи зі знімків, дівчина дуже подорослішала в порівнянні з фото, які виставляла її мама раніше. 

Лілія Подкопаєва має трьох дітей. Сина Вадима, разом із першим чоловіком Тимофієм Нагорним усиновили у 8-місячному віці 2006 року. Того ж року народилася їхня спільна дочка Кароліна. Після розлучення з Тимофієм Лілія вийшла заміж на бізнесмена Ігоря Дубинського, від якого в 2019 році народилася Евеліна, якій нещодавно виповнилося два роки. Старшу доньку Лілія назвала на честь своєї найближчої подруги, хрещеної Кароліни – співачки Ані Лорак. Нещодавно спортсменка зізналася, що не спілкується з Лорак через різні політичні позиції. 

Раніше «Главком» писав, що другий легендарний спортсмен Андрій Шевченко також привітав сина з 16-річчям. «Вітаю із 16-річчям мого сина Крістіана. Ніколи не переставай боротися за те, що любиш. Ми любимо тебе», – написав Шевченко й опублікував світлини з Крістіаном. Відомо, що Кристіан пішов по стопах батька. За словами Шевченка, хлопець займається в академії лондонського «Челсі».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: