Фіктивне розлучення? Тищенко та Барановська разом гуляли в Ужгороді

Алла Барановська і Микола Тищенко в Ужгороді в лютому цього року через місяць після розлучення
фото: УП

Нардеп подав на розлучення після того, як було відновлено подання е-декларацій

Народний депутат Микола Тищенко на початку цього року повідомив про офіційне розлучення з дружиною Аллою Барановською, з якою був у шлюбі майже 8 років. Утім, є підстави вважати, що це розлучення фіктивне.

Таку думку висували ще минулого року журналісти-розслідувачі bihus.info. Про це ж свідчить і нове розслідування «Української правди».

В лютому 2024 року Тищенко, який з березня 2021 до середини 2022 року був головою Закарпатської обласної організації партії «Слуга народу», їздив до Ужгорода у справах. Виявляється, що зупинявся він в тому самому житловому комплексі, де живе його нібито колишня дружина Алла Барановська з сином Давидом.

Також колишнє подружжя помітили разом на прогулянці.

Фіктивне розлучення? Тищенко та Барановська разом гуляли в Ужгороді фото 1
фото: УП

Пізніше журналіст Михайло Ткач запитав Тищенка, який розлучився якраз перед відкриттям декларацій, чи розірвання шлюбу є фіктивним.

«Це неправда. Це особисте запитання, вони не стосуються моєї роботи. Не хочу на них відповідати», – заявив по телефону депутат.

Тищенко і його охоронці заходять до будинку, в якому в Ужгороді живе Алла Барановська з сином
Тищенко і його охоронці заходять до будинку, в якому в Ужгороді живе Алла Барановська з сином
фото: УП

На уточнююче запитання щодо спільного проживання і побуту з Барановською в Ужгороді, Тищенко заявив, що за наявності порушення закону, журналісти можуть звертатися до правоохоронних органів.

«Будь-які стосунки з моєю родиною і моїм сином, це, по-перше, з вашого боку некоректно (питати - ред.), бо моя дитина в Україні вся родина в Україні, і всі зрозуміло де, але я публічна особа, я займаю дуже українську позицію і захищаю свою країну як вмію. Я хочу сказати, в мене неповнолітня дитина без охорони, і тому, якщо ви будете часто це демонструвати, де живе і як живе, на вашій совісті можуть бути питання, по'вязані з його безпекою», – підкреслив нардеп.

Також Тищенко заперечив, що квартира в елітному комплексі Ужгорода належить йому. За його словами, помешкання орендоване.

Нагадаємо, у лютому 2024 року народний депутат Микола Тищенко задекларував 12,6 млн грн у вигляді подарунка.

Джерелом доходу великої суми коштів політик вказав свою колишню дружину Аллу Барановську. Мільйони гривень готівки Тищенко отримав 15 лютого 2024 року, тобто наступного дня після Дня святого Валентина.

18 січня 2024 року Оболонський райсуд Києва розірвав шлюб Тищенка і Барановської. Сам текст рішення засекречено. Як дізнався «Главком», один з адвокатів подружжя заявив клопотання у суді про закритий розгляд справи. Захисник послався на те, що сторонні особи на засіданні можуть розголосити особисті та сімейні факти з життя подружжя. Феміда підтримала це клопотання.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: