Мelovin закликав Зеленського узаконити одностатеві шлюби: Пане Президенте, на часі

Музикант каже, що часто отримує погрози через свої заяви
фото з відкритих джерел

Співак розповів про складні випадки, з якими стикаються представники ЛГБТ, які захищають країну

Музикант Мelovin на своїй сторінці в соцмережі опублікував звернення до президента Зеленського, в якому заступився за представників ЛГБТ, які захищають країну від російських загарбників. Мelovin розповів про складні випадки, з якими стикаються представники ЛГБТ через те, що одностатеві шлюби в Україні не легалізовані.

Костянтин Бочаров не пройшов повз одну з публікацій в соцмережі, в якій йде мова про хлопця, який захищає нашу країну від окупантів на фронті. Його не пускають до свого хлопця, який зараз в реанімації. Бо юридично вони не родичі. Також співак розповів ще одну історію: загинула військова медикиня, а у її партнерки хочуть забрати 7-річну дитину, бо юридично жінки також не родички, а дівчинка записала на загиблу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝗠𝗘́𝗟𝗢𝗩𝗜𝗡 (@melovin_official)

«Пане Президенте вільної та незалежної країни! Час! На часі», – закликав артист.

Ініціативу Бочарова підтримали його колеги. «Melovin порушує важливе питання. Дякую тобі! Підтримую», – написав співак Володимир Дантес. Публікацію підтримали вподобайками співачки Джамала, Аліна Паш та Надя Дорофєєва.

Мelovin також зізнався, що отримує безліч повідомлень від тих, хто не підтримує легалізацію гей-шлюбів. Невідомі, за словами співака, бажають йому смерті. Але він не боїться віддати життя «за свободу та щастя народу». «Не на часі? Дай Всесвіт та Боже розуму! Розумію, що це довгий процес! Але я стояв і буду стояти поруч свободи людей та народу! Бо свобода – це Україна! Це моя держава, і я всередині усіх процесів», – написав співак.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: