Земфіра взяла на концерті прапор України та винесла його геть (відео)

фото з відкритих джерел

Телеведуча Катя Осадча пояснила українцям, чому не потрібно захоплюватись промовою Земфіри на концерті на Кіпрі

Українка Катя Козачук, яка побувала на концерті Земфіри на Кіпрі, приголомшила новиною, що перед виступом на вході відбирали українські прапори. Крім того, прапор України, який дівчині вдалося пронести на концерт, Земфіра так і не підняла на сцені.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от smm coach [woman, mom, business’] (@kati.kozachuk)

«Хочете, покажу, як виглядає розчарування? – пише Катерина. – З Земфірою я проживала практично всі печалі своєї юності. Чого тільки варта одна пісня «Хочеш» у симбіозі з розбитим серцем від першого кохання? Останнє, що ми пережили з її піснями разом: момент, коли я бігла від війни… У своїх улюблених чорних берцях, з маленьким сином під руку і біса маленькою дорожньою сумкою, куди вмістилося все моє життя. У тісному вагоні, поки мій син спав я слухала «вибач мені, моє кохання» і відмовлялася вірити, що все це дійсно, що росія напала на мою країну і жорстоко вбиває мирне населення».

«І ось я, 9 жовтня, йду на її концерт, у тих своїх улюблених берцях, в яких бігла від війни, щоб почути наживо «легенду» і мою улюблену «вибач мені, моє кохання». І бачу, що на вході у людей відбирають українські прапори, – продовжує українка. – Мій прапор лежав у мене в кишені, як надія на те, що Земфіра таки висловиться про війну. І як ви бачите, на першому відео та багатьох інших, які розлетілися по всьому інтернету, вона говорить про це. У цей момент, під час її промови та пісні «Не стріляйте» я все ж таки зважилася і прорвалася крізь натовп зі своїм прапором, бо вірила в її щирість. І коли я таки дійшла, мені вдалося докинути його прямо їй під ноги… Секунда, гасне світло, артистка з кам'яним обличчям піднімає мій прапор і не розгортаючи забирає його закуліси. Це видно на другому відео. Я і весь натовп починає кричати «ні війні». Проходить хвилин 5 і вона повертається на сцену, щоб далі співати, як ні в чому не бувало, та збирати квіти з перших рядів. Завіса. Мінус один прапор коханої країни. Мінус один улюблений артист із мого плейлиста. Більше її для мене немає. І, сподіваюся, для більшості українців, які вчора були на концерті, теж і бачили весь цей цинізм».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Тим часом, телеведуча Катя Осадча пояснила українцям, чому не потрібно захоплюватись промовою Земфіри на концерті на Кіпрі. «Важкі дні та чергове усвідомлення, що поруч з нами не один карлик-терорист, а ціла величезна нація терористів, що протягом останніх днів пишуть, як нам і треба… На тлі цього ми все одно продовжуємо шукати «хороших руских» і хапаємося за крихти їх підтримки», – написала Осадча.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: