Єфросиніна розповіла про сестру, яка радіє ракетним обстрілам України

Телеведуча каже, що виросла разом з сестрою, яка нині радіє вибухам в Україні
фото з відкритих джерел

Маша Єфросиніна емоційно звернулася до росіян

Телеведуча Маша Єфросиніна на своїй сторінці в соцмережі опубліковала емоційне відео, в якому звернулася до росіян, що радіють смертям українців, які загинули в результаті масованих ракетних обстрілів України Росією.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

«Читання коментарів під останніми постами. Це, безперечно, новий досвіду моєму житті.  Скільки ж вас таких, що радіють обстрілам України. Скільки криків радості, сифілісних танців, неймовірних орів. У тому числі і від моєї прекрасної двоюрідної сестрички в Криму, з якою ми стояли і на один горщик ходили на тому самому балконі в Керчі, з якого видно сьогодні зруйнований керчинський міст. Скільки ж свята у росіян стосовно того, що груди каміння, заліза і бетону помщені за рахунок смерті людей, за рахунок тіл дітей, які розлітаються на шматочки від вибухів бомб», – каже Маша.

«Знаєте що, ви, мамусі, які пишуть мені з Новосибірська, качки з Нальчика, відгодовані мерзенні рожі з Саратова, які понесли свої дупи далеко до Туреччини, чоловічі дупи, які бояться бути мобілізованими. Знаєте, в чому між нами різниця? Ви – скиглії, ви постійно скиглите, що все у вас не так, все погано… Ми ж українці, країна, що в рази поступається вам, ми самі обираємо, як хочемо жити. Ми обираємо наше керівництво, ми обираємо самі захищати наші землі» – додала Єфросиніна.

Наприкінці відео Маша послала росіян на три літери і показала їм середній палець. Єфросиніна назвала росіян «громадянами країни, яка найбільше у світі обісралась».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: