Федишин показала нетрадиційний спосіб нагадувати про Україну за кордоном

Ірина Федишин з синами на мітингу
фото з відкритих джерел

 Українська співачка дає благодійні концерти по всій Європі

Українська співачка Ірина Федишин під час благодійних концертів в Іспанії відвідала мітинг на захист України, який був організований у місті Сантандер.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

«Російська армія безжально здійснила масовий ракетний обстріл мирних міст України. Не можемо мовчати. Закликаємо світ посилити допомогу Україні, щоб зупинити терористів. Нас не залякати жодною російською ракетою. Перемога України неминуча», – закликала співачка.

«Друзі, хто зараз знаходиться за кордоном, виходьте на площі, нагадуйте і закликайте місцеву владу допомагати Україні більше! Нас не залякати ракетами! Разом до перемоги», – написала Ірина в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Співачка показала корисну ініціативу, яка не зупиняється протягом повномасштабного вторгнення на території іншої країни. Під час одного з концертів Ірина Федишин заспівала водіям, які беруть участь автоперегонах. У відео, на якому «пролітають» авто Ірина зазначає, що на початку повномасштабного вторгнення такі автопробіги були часто, вони нагадували світу про наш біль, але тепер їх стало набагато менше. Тому вона подякувала тим, хто не втомлюється нагадувати про те, що в Україні йде війна.

«Всі кошти, які будуть зібрані з концертів, підуть на закупівлю техніки для ЗСУ», – пообіцяла в Іспанії співачка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: