Ольга Сумська заговорила про мобілізацію зятя в Росії

Дочка Сумської продовжує відвідувати разом з чоловіком світські заходи в Москві
фото з відкритих джерел

Українська акторка розповіла, про що не розмовляє з дочкою-москвичкою по телефону

Народна артистка України Ольга Сумська, котра всі місяці російськго вторгнення змушена виправдовувати доньку, яка продовжує жити та працювати в Росії, в черговй раз в інтерв»ю відповіла на питання про родину Тоні Паперної. У «Гончарова Подкаст» акторка розповіла про можливу мобілізацію свого зятя – актора Володимира Яглича.

«Я не впевнена, що його не мобілізують. Я думаю, що це найстрашніша тема», – заявила акторка у «Гончарова Подкаст». Також Сумська зізналася, що намагається оминати такі теми в розмові з донькою: «Я боюсь торкатися цих тем. Вона теж не говорить, у неї постійно напружений стан. Вона зараз дуже схудла, така як билинка».

Раніше «Главком» писав, що Яглич на своїй сторінці в соцмрежі висловив співчуття у зв'язку зі смертю російського актора Пускіпаліса, який підтримував напад РФ на Україну. Актор відвідував т.з. ДНР та ЛНР і розповідав в інтерв'ю, що переказував гроші на підтримку сепаратистської армії в Донецьку. Був активним прихильником російського вторгнення в Україну в 2022 році, але, за російською пропагандою, називав його «вимушеним заходом» для «боротьби з нацизмом».

Володимир Яглич, звичайно, знає про це, але приєднався до когорти пропагандистів, які зараз голосно в пресі оплакують смерть свого товариша. «Загинув Пускепаліс. Добра людина, прекрасний актор і справжній чоловік», – заявив Яглич. Це другий пост у мікроблозі зятя Сумської після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: