Машу Єфросиніну пограбували в Парижі: Вкрали все

Єфросиніна: У мене не працював сейф у номері готелю, я поклала з собою: паспорт, права, картки усі
фото з відкритих джерел

Телеведуча розповіла, що після інциденту їй на допомогу прийшли дуже багато українців

Телеведуча Маша Єфросиніна в інтерв'ю блогеру Раміні Есхакзай розповіла, як її жорстко пограбували під час поїздки до Парижу.

«У мене не працював сейф у номері готелю, я поклала з собою: паспорт, права, картки усі. Я ще й зняла готівку, аби не розраховуватися карткою. Сумку просто вкрали і все», – поділилася Єфросиніна в інтерв'ю.

Телеведуча розповіла, що після такого інциденту їй на допомогу прийшли дуже багато українців: «Скільки людей, українців, мені там допомогли. Я про це хочу розповісти. Мені одразу документи зробили і консул знайшовся. Він мені пояснив, що коли ми прилітаємо в якусь країну, приходять повідомлення з номером посольства. Я, до речі, думала завжди, що це якийсь спам. Він сказав, можна дзвонити 24/7. Я познайомилася не тільки із консулом, а й його дружиною».

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Маша Єфросініна на своїй сторінці в Інстаграм виклала спільне відео зі співачкою Олею Поляковою, до якої навідалася в Грузію, де та бере участь у шоу «Танці з зірками». Єфросиніна зізналася, що довго вагалася, чи виставляти цей ролик, в якому показані яскраві моменти мирного життя. Однак наважилася та закликала українців показувати в соцмережі радощі життя.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: