Будинок скандальної блогерки, яка виправдовувала обстріли по українцях, закидали коктейлями Молотова

Нещодавно блогерка заявила, що не повертатиметься в Україну
фото з відкритих джерел

Місяць тому одіозна Стужук заявила, що до України вертатися не збирається

Скандальна блогер-мільйонниця Софія Стужук не засуджувала агресію Росії проти України від початку вторгнення. Ба більше, коли окупанти обстріляли українські міста, Стужук написала дивний пост, мовляв, вся справа в тому, що українці раділи влучанню по Кримському мосту. І от тепер прилетіло самій Софії – в її будинок потрапили коктейлі Молотова.

Блогерка, котра якийсь час тому виїхала з трьома дітьми в Латвію до нареченого, повідомила, що невідомі вночі закидали її будинок у Ризі коктейлями Молотова. Це сталося о другій годині ночі. Виникла пожежа і обгорів фасад будинку. Та наречений блогерки вчасно загасив займання.

«Приїжджала поліція... Кинули і воно горіло. Антон вибіг, одразу потушив. І, видно, налякав тих, хто кидав», – розповіла Стужук на своїй сторінці в Інстаграм. Пізніше Софія звернулася до якоїсь Юлії, яка, за словами Стужук, у соцмережах розсекретила місце її знаходження: «Юля, ти цього хотіла?»

Місяць тому одіозна Стужук заявила, що до України вертатися не збирається і розпочинає нове життя в іншій країні. 

Також «Главком» писав, Софія Стужук потрапила в скандальну ситуацію, назвавши себе за кордоном «русской». Блогерка, перебуваючи в Об'єднаних Арабських Еміратах з подругою та дітьми, розмістила в «сторіз» несподіваний текст. «Обережно, росіяни в Дубаї», – написала вона російською мовою, демонструючи свій шопінг з подругою у торговому центрі найбільшого міста ОАЕ. Згодом скандальна «сторіз» зникла зі сторінки Стужук, проте журналістам вдалося зберегти її.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: