Єфросиніна звернулася до українців: Тисячу разів подумала, чи викладати це відео

Телеведуча каже, що українцям потрібно навчитися не соромитися відновлювати витрачену енергію
фото з відкритих джерел

Телеведуча Маша Єфросиніна закликала не соромитися своїх емоцій під час війни

Телеведуча Маша Єфросініна на своїй сторінці в Інстаграм виклала спільне відео зі співачкою Олею Поляковою, до якої навідалася в Грузію, де та бере участь у шоу «Танці з зірками». Єфросиніна зізналася, що довго вагалася, чи виставляти цей ролик, в якому показані яскраві моменти мирного життя. Однак наважилася та закликала українців показувати в соцмережі радощі життя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Подруги не лише записали разом новий випуск популярної ютуб-програми «Дорослі дівчатка», а й заспівали в одній з грузинських кав’ярень легендарну пісню Ірини Білик «Ти мій».

«Тисячу разів подумала, чи викладати це відео. Адже нам з Олею тут так добре. Так легковажно. «А хіба мені може бути добре, коли стільком людям зараз погано?» – це питання, як нескінченна сирена в моїй голові кожного разу, як я дозволяю собі відволіктися на мить від реальності України. Так, я добре знаю це сучасне українське явище, що тим, хто за кордоном важче психологічно ніж тим, хто вдома – там є і веселощі, і свята, і вечірки, і театри. Я сама, коли приїжджаю до Києва, зовсім по іншому почуваюся. Але от я дивлюся на це відео і думаю, що в ньому ж теж частина мого життя. Мене якоїсь вже іншої», – відзначила Єфросініна.

За її словами, українцям потрібно навчитися не соромитися відновлювати витрачену енергію, і дякувати щодня нашим захисникам і захисницям за можливість відчувати такі рідкісні моменти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: