Маша Єфросиніна назвала зірку, яка перерахувала найбільшу суму в її фонд

Маша Єфросиніна: До сліз була вражена, коли подзвонила Олена Кравець
фото з відкритих джерел

Телеведуча каже, що щоразу коли зірковы друзі перераховують гроші, її це розчулює до сліз

Маша Єфросиніна, телеведуча та волонтерка, фонд якої допомагає жінкам та дітям під час війни, розповіла, хто з селебриті найбільше вразив сумою пожертви для її громадської організації. Про це Єфросініна розповіла в інтервю виданню Insider.

«Із тих, хто сильно вразив – Світлана Лобода. Щойно у березні я анонсувала, що наш фонд перепрофілюється на допомогу жінкам та дітям, які постраждали від війни, вона одразу перерахувала п’ятдесят тисяч євро і нічого мені не сказала. Директорка фонду телефонує і каже: «Машо, тут від Світлани Лободи прийшла велика сума». По тому курсу це було півтора мільйона, здається», – каже Єфросиніна.

Вона додала, що Лобода їх дуже виручила, адже саме після її донату фонд почав великі закупівлі гуманітарки.

«А далі – майже всі зірки, кого я знаю, допомагали, – продовжує телеведуча та волонтерка. – Наприклад, Діма Монатик. Я до сліз була вражена, коли подзвонила Олена Кравець і сказала, що вони започатковують серію благодійних концертів «Доброго вечора, ми з України!». Вони об’їхали десятки місць і більшу частину отриманих коштів задонатили у мій фонд та Ігорю Ласточкіну, який збирав на допомогу ЗСУ. Багато коштів з концертів перераховував Іван Дорн».

«Одного разу я розповідала своєму другу Сергію Притулі про те, що хочу запустити проєкт, у якому навчатимемо дівчат самозахисту. Його настільки вразила ця ідея, що вночі мені зателефонувала директорка фонду і сказала, що від нього поступив великий донат. Мої очі постійно на мокрому місці, дуже хвилююся, що можу когось зараз забути, але не у цифрах справа. Скільки зірок підтримують репостами, скільки розповідають про наші проєкти, скільки беруть у них участь… Я безмежно вдячна всім селебриті, які долучаються до нас, довіряють нам», – додала Марія.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: