Єфросиніна розповіла про трагедію: Сину про його загибель досі не сказала

Телеведуча з сином знайшли тимчасовий прихисток за кордоном
Фото: Інстаграм Єфросиніної

Телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що її син втратив тренера

Телеведуча Маша Єфросиніна на своїй сторінці в Інстаграм розмістила відеоролик, я якому розповіла про свій новий ефір, присвячений ментальному здоров'ю.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

«Бачу, що ви різко гірше стали дивитись випуски зі спеціалістами, які володіють та діляться з вами корисними знаннями та порадами щодо того, як сьогодні максимально вберегти себе від наслідків війни: як ментальних так і фізичних. Що сказати на це? Я сама заходжу в ютуб в пошуках корисної інфи, щоб не поїхати кукухою… А все одно вмикаю новини.. Ну, і так по колу – біжу від новин і вмикаю новини», –  пише телеведуча.

Ведуча розповіла про свою гарну знайому – психологиню Оксану Шльонську, яка займається допомогою родинам. Ще на початку повномасштабної війни вона втратила свого чоловіка, який був улюбленим тренером сина Єфросиніної Сашка.

«Я подзвонила їй в перші дні війни, тому що до фонду стали звертатися мами в паніці, що їх діти, на очах яких розривалися бомби, повністю замовкли, почалися приступи агресій та плач у ві сні…Вона лише сказала мені, що всіх візьме, але їй потрібно кілька днів на… поховання чоловіка, того самого улюбленого тренера мого Сашка. Володимир Олегович загинув, захищаючи Київ в перші дні наступу! Сину про загибель дорослого друга я досі не сказала, не знаю як. А Оксана Олександрівна Шльонська з тих днів і до сьогодні вже врятувала від травм тисячі дітей», – додала Маша.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: