До сліз. Співачка KOLA та воїн Вишебаба розчулили щемливою піснею про доньку

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Військові в кліпі показують на камеру фотографії своїх синів та дочок

Співачка KOLA та захисник України Павло Вишебаба презентували спільну композицію «Доньці». В основу пісні ліг вірш, написаний бійцем своїй доньці. KOLA написала приспів до поезії воїна та наклала щемливі рядки на музику.

«Шестирічна Зореслава запитала у тата, про що писати йому в листах на фронт. Павло Вишебаба відповів доньці віршем зі словами «Тільки не пиши мені про війну». Вірш за лічені дні став популярним в Україні та світі, його текст переклали на 16 мов. KOLA створила приспів і тепер цей твір – діалог між фронтом і тилом – символ розставання рідних, який сповнений надії на зустріч», – повідомляється в описі під відео.

«Друзі, щойно вийшло відео до нашого спільного трека зі співачкою KOLA (ви чули її чудові пісні «Чи разом?», «Біля серця» та інші). KOLA створила приспів і тепер цей твір – діалог між фронтом і тилом – символ розставання рідних, який сповнений надії на зустріч. Військові та діти воїнів взяли участь у відео, подивіться обов’язково», – написав Павло Вишебаба на своїй сторінці у соцмережі.

Кліп до пісні знімали, зокрема, і на передовій. Наші військові зачитують рядки вірша, після чого показують на камеру фотографії своїх дітей. Дивитися ці кадри без сліз неможливо. Судячи з допису, одного з героїв відеоролика вже немає в живих.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: