Єфросиніна різко відповіла на плітки про її хворобу

Єфросиніна зізналася, що під її публікаціями читати коментарі неможливо
фото з відкритих джерел

Телеведуча згадала, що бачила в пресі припущення журналістки про те, що не народжувала сама

Телеведучій Маші Єфросиніній, як і всім відомим людям, часто дістається від хейтерів. Артистка записала відео, в якому відповіла на чергові закиди любителів обговорювати чуже життя.

Єфросиніна зізналася, що під її публікаціями читати коментарі неможливо – останнім часом усі дуже люблять обговорювати втрату ваги.

«Щоразу виправдовуватися чи пояснювати я не збираюся. Якщо це відбувається – отже для цього є причини. Всі фанати теорій про операції, блювання і глисти нехай іде в дупу. Чомусь люди вважають, що на стресі нормально набирати вагу, але ненормально її втрачати», – обурилася Маша.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Телеведуча згадала, що, коли народила доньку та дуже схудла, бачила в пресі припущення журналістки про те, що не народжувала сама, а робила ліпосакцію, поки дитину виношувала сурогатна мати.

«З того часу минуло вже 18 років. Газет уже майже немає. А ось бажання людей обслинити чиюсь втрату або набір ваги залишається незмінним. Щиро не дякую всім діагнозам, які ви мені поставили. Для цього у мене є лікарі, а вам потрібно подивитися на себе у дзеркалі та в холодильник. Це і є єдине, про що треба дбати», – закінчила свою думку Маша.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: